Belföld

Felcsuti Péter otthagyta Bajnait

felcsuti péter (felcsuti péter, )
felcsuti péter (felcsuti péter, )

Gyurcsány miatt válnak.

A Bankszövetség egykori elnöke az ATV Start című műsorában jelentette be, hogy augusztus közepe óta nem tagja „a Bajnai-csapatnak”. Felcsuti nem értett egyet azzal, ahogy az Együtt 2014 kezelte az ellenzéki összefogás kérdését.

Sok mindenben nem értek egyet Gyurcsány Ferenccel, de ebben a kérdésben (az összefogást illetően – a szerk.) ugyanazt gondoljuk – mondta Felcsuti Péter. Úgy tűnik, véleményével egyedül maradt az Együtt 2014-ben, így kiszállt a politikából.

Felcsuti szerint, ha igaz az az állítás, hogy az Orbán-rezsim leváltásának mindent alá kell rendelni, akkor az egyéni ambíciókat is háttérbe kellett volna szorítani.

Az Együtt-PM sajtóosztálya az MTI megkeresésére azt írta: sajnálják, hogy Felcsuti Péter már nem akar aktívan politizálni a szervezetben, szakpolitikai programjaik kidolgozásában azonban továbbra is részt vesz.

“Fura fintora az életnek, hogy erről épp azon a napon beszélt nyilvánosan, amikor elkezdődött egy olyan összellenzéki demonstráció szervezése, amelynek keretében október 23-án minden demokratikus ellenzéki erő együtt áll színpadra és mutatja meg az Orbán-rendszernek, hogy van erő és alternatíva vele szemben” – közölték, hangsúlyozva, továbbra is azon dolgoznak, hogy jövő tavasszal a lehető legerősebb kormányváltó szövetség mérje össze erejét a Fidesszel.

Az ATV Start című műsorát ide kattintva érheti el!

surveys & polls

Ajánlott videó

Olvasói sztorik