Belföld

Győrben kapott munkát a káromkodó híradós

Szebeni István májusban bakizott az MTVA híradóban, mikor nem odaillő szavakat használt. Így fogalmazott: „Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a ki**szott híradó.” A közmédiánál ezt egyáltalán nem nézték jó szemmel, kijelentették, hogy a műsorvezető nem szerepelhet többet a MTVA képernyőjén. Ezzel persze sokan nem értenek egyet, a Facebookon már megalakult az „Álljunk ki Szebeni Istvánért!” csoport.

Nagyon nehéz erről beszélni. Egyértelmű, hogy nagyot hibáztam. Ezt nem tagadom, de tudni kell, hogy a Híradó nem élőben ment. Én már otthon voltam, amikor leadták” – mondta szinte könnyek között a Hír24-nek adott interjújában a tévés.

Szijjártó ajánlata után Győrből érkezett felkérés

Pár napja beszámoltunk arról is, hogy Szijjártó Péter felkérte a tévést, hogy Dunakeszi futsal-csapata mellett, legyen a mérkőzéseik házigazdája.

A Blikk úgy tudja, Szebeni nemcsak híradót fog vezetni a győri médiumnál, riportokat is készít, sportműsorokat is vezet.

„Vujity Tvrtkón keresztül kerestek meg, aki boldogan hívott fel ezzel a hírrel. Nem sokkal később meg is beszéltünk az O2 tulajdonosával egy találkozót, amely nagyon érdekesen zajlott, hiszen erre az M3-as bevezetőjénél egy parkoló retrobüféjében került sor” – nyilatkozta Szebeni a Blikknek.

A műsorvezető hónapokig volt munkanélküli a káromkodós híradó után, s elmondása szerint egyre inkább elkeseredett, úgyhogy nagyon örült az új munkalehetőségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik