Belföld

Pattognak majd a mínuszok reggelente

Fagy(1)(960x640).jpg (fagy)
Fagy(1)(960x640).jpg (fagy)

Csütörtök reggel még fagypont feleltt maradt a hőmérséklet, de pénteken és szombaton hajnalban már nem ússzuk meg a fagyot.

Akinek a kertben vannak még a dísznövényei, jól teszi, ha beviszi azokat a lakásba, ugyanis a következő napokban fagyni fog reggelente. A hangulatunkat némileg javíthatja majd, hogy szikrázó napsütés várható a következő napokban, de ettől még nem tér vissza a vénasszonyok nyara.

Csütörtökön napközben a sok napsütéshatására gyorsan melegszik a levegő, de csak 11 fok körüli csúcsértékek lehetnek. Az északkeleti szél élénk lesz.

Pénteken derült, napos időre számíthatunk. Eső kizárt. Reggel -4 és +2, délután 9 és 14 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Szombaton eleinte csak a fátyolfelhőzet szűri a napsütést, majd délutántól vastagabb felhők érik el hazánk térségét, és estétől a Dunántúlon már eső, zápor is előfordul. 10-15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap borongós időre van kilátás, többfelé előfordulhat eső, záporeső. Hétfőnmég erősen felhős idő várható, kisebb csapadékkal, keddtől nő az esély anapsütésre…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik