Belföld

Országos turnéra indul Gyurcsány

gyurcsány ferenc (gyurcsány ferenc)
gyurcsány ferenc (gyurcsány ferenc)

Október 1-jétől országjárásba kezd a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc a “Gyere velem!” mottó jegyében keresi fel az ország különböző pontjait. Kéthetente, egészen karácsonyig úton lesz a párt elnöke, eközben találkozik helyi vállalkozókkal, civil szervezetekkel, megtekinti a kormányzása alatt, vagy azóta létrejött fejlesztéseket. Családokat felkeresve tájékozódik az ország helyzetéről – közölte a Demokratikus Koalíció.

A turné első hetén, Tiszaújvárosban, Debrecenben, Dombóváron tart fórumot, és Budapest is lesz fogadónap, ahol bárki beszélhet a DK vezető politikusaival.

A TÁRKI legfrissebb felmérése szerint a Demokratikus Koalíció támogatottsága a teljes népességen belül kettő, a pártválasztók között pedig négy százalék. A pártválasztók körében a Fidesz-KDNP népszerűsége 52, az MSZP támogatottsága 20 százalék. A Jobbik táborának aránya a teljes népesség körében 8 százalék, a pártválasztók között pedig 16 százalék. Az LMP szimpatizánsai a teljes népességen belül szeptemberben 1 százalékot, a pártválasztók között pedig 3 százalékot tesznek ki. Az Együtt-PM a teljes népességen belül 3 százalékon áll, míg a pártválasztók körében a legutóbbi 8 százalékhoz képest 6 százalékon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik