Belföld

Bővítés és fejlesztés a CFS Hungária Kft-nél

cfs hungária (cfs hungária kft.)
cfs hungária (cfs hungária kft.)

A székesfehérvári székhelyű CFS Hungária Kft. több mint 54 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében.

A beruházás során, közel 155 millió forintból 2 darab műanyag fröccsöntő gép, 1 darab huzalszikraforgácsoló gép és 1 darab univerzális eszterga gépet vásárolt a cég.

Minden új eszközt sikeresen beüzemeltek már tavaly májusban, és jelenleg is teljes kihasználtsággal dolgoznak a CFS Hungária Kft. székesfehérvári üzemében.

A beruházás hozzájárul a vállalkozás szolgáltatásainak bővüléséhez, és új tevékenység bevezetéséhez. A fejlesztés biztosítja a társaságnak a megnövekedett piaci igények kiszolgálását. Fejlesztették a gyártási technológiát , mely így már megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak.

A projekt a korszerű technológiai háttér kialakítását célozta meg, ezáltal javult a gyártás minősége és színvonala.

A minőségi javulás mellett kapacitásnövekedést is sikerült elérni, ezáltal a nagyobb megrendeléseket gyorsabban tudják teljesíteni a jövőben. A projekt kiemelt célja volt a korábbi munkahelyek megtartása, ami az új gépek megvásárlásával biztosítottá vált – olvasható a CFS Hungária Kft. közleményében.

A CFS Hungária Kft 2001-ben alakult családi vállalkozás, amely több mint 25 éves múltra tekint vissza a műanyaggyártás területén. Fő profiljuk a műanyag fröccsöntött alkatrészek kis és nagysorozatú gyártása valamint szerszám és gyártóeszköz készítés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik