Belföld

Tisztújítás a győri Fidelitasnál

Kétévenként esedékes tisztújítása során ismét Radnóti Ákos lett a győri Fidelitas elnöke. Elnökségi tagnak választották Fekete Dávidot, Takács Tímeát, Németh Jenő Pétert, Tóth Tabita Georginát és Szabó Anitát.

Radnóti Ákos utalt rá: már negyedik ciklusát tölti a szervezet élén. Munkájuk fontos és hatékony részének tartotta, hogy az elnökségi tagok közül hárman is dolgoznak a közgyűlésben, és eredményesen tudják képviselni a fiatalok érdekeit. Ehhez azonban arra is szükség volt, hogy Borkai Zsolt polgármester és a város egész vezetése támogassa törekvéseiket.

Fekete Dávid alelnök és alpolgármester a rezsicsökkentés érdekében végzett szervezőmunkájukat emelte ki. Szólt arról, hogy jövőre három választás is lesz, ez pedig komoly feladatokat ró a szervezetre. Németh Jenő Péter azokat az intézkedéseket sorolta fel, melyeket a kormány a fiatalok érdekében hozott. Kiemelte, hogy egyre több pályakezdő tud elhelyezkedni, s ma már 207 ezerrel többen dolgoznak Magyarországon, mint az előző kormány idején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik