Belföld

Köpött a jobbikos – a vak komondoros a párja

Nyál Gate a Jobbikban.

Mai ülésén a t. Ház várhatóan két országgyűlési képviselő mentelmi jogát is felfüggeszti.

A jobbikos botrányhős, Zagyva György Gyula még januárban köpte le volt frakciótársát, az egykor szintén jobbikos, utóbb a függetlenek közé dezertált Pősze Lajost. Pontosabban: Zagyva szerint csupán szóváltás történt, Pősze viszont azt állítja, nyál is folyt.

DNS-teszt?

Ami bizonyos: Pősze feljelentést tett a belvárosi kapitányságon, s most, ha az Országgyűlés kiadja Zagyvát, bíróság vizsgálja majd az esetet.

Fotó: Kummer János

A bizonyítás kétséges, hacsak Pősze annak idején (a Clinton exelnököt megörvendeztető Monica Lewinskyhez hasonlóan) nem archiválta komódjában az obligát, testnedvvel szennyezett ruhadarabot.

Zagyváról amúgy a múlt héten az a hír röppent fel, hogy „ügyei miatt” pártja sem egyéniben, sem listán nem indítja a választásokon.

Üti?

Zagyva kiadását támogatja a Ház mentelmi bizottsága, csakúgy, mint a tavasszal vak komondoráról és könnyen eljáró kezéről elhíresült exfideszes Balogh Józsefét.

Aki olvasta akkor frissiben készült interjúnkat a képviselővel, bizonyára emlékszik, hogy mulatozás, italozás után súlyos sérüléseket szenvedett Balogh élettársa, „Terike”. Az asszony a kórházban azt vallotta, hogy ura ütötte meg, Balogh pedig azt állította: nem emlékszik semmire, szerinte a család vak komondorában eshetett el a párja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik