Belföld

A hűtő is droggal volt tele Sopronban

Először az autót ellenőrizték, majd a lakásban is temérdek kábítószerre bukkantak a nyomozók: összesen egy kilogramm anyagot foglaltak le Sopronban.

Előzetes letartóztatásban van az a férfi, akitől több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le a soproni nyomozók.

A Soproni Rendőrkapitányság nyomozói – a megyei felderítőkkel összehangolt akcióban – szeptember 5-én este a városban ellenőriztek egy autóst. A kocsiból több csomag kábítószergyanús anyag került elő.

A 38 éves soproni férfi otthonában 921 gramm port és 248 darab tablettát, az 51,5 gramm növényi törmeléket és kábítószer adagolására, illetve csomagolására használt egyéb tárgyakat a rendőrség lefoglalta. A lefoglalt gyanús anyagok hatóanyag tartalmát a rendőrség vegyészszakértő bevonásával vizsgálja.

A Soproni Járásbíróság K. László előzetes letartóztatását rendelte el. K. László ellen a Soproni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárás. A Soproni Járásbíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik