Belföld

Győrben készül a legújabb Audi – Videó!

Kedden mutatják be Frankfurtban az új Audi A3 Cabriolet típust.

Győrben készül majd az az új Audi A3 Cabriolet, amelyet kedden mutatnak be a frankfurti autószalonon – közölte az MTI-vel az Audi Hungaria Motor Kft. hétfőn.

Az alapkivitel saját tömege mindössze 1.365 kilogramm, az új Audi A3 Cabriolet így megnövekedett méretei és kényelmi színvonala ellenére is mintegy 50 kilogrammal könnyebb elődjénél. A kellő torziós merevséget szolgáló különleges megerősítéseivel a puszta karosszériaszerkezet 30 kilogrammal könnyebb a korábbinál, a motorházfedél anyaga ez esetben alumínium.

Az A3 Cabriolet utasterében és motorkonstrukciójában szintén a könnyűszerkeztetes építés szigorú irányelvei a meghatározók, e szakterület úttörőjeként az Audi egyértelműen az élen áll az alsó-középkategóriában. A külső színek palettáján az ügyfelek 16 árnyalat közül válogathatnak.

Tájékoztatásuk szerint a jövő év eleji piaci bevezetéskor háromféle motorral gyártják a négyüléses kompakt járművet: 1,4 és 1,8 literes TFSI-, illetve kétliteres TDI-motorral. A 103, 132, illetve 110 kilowattos erőforrások mellé később újabbak is csatlakoznak majd, a 81 kilowattos 1.6 TDI technikától a 221 kilowattos 2.0 TFSI konstrukcióig.

Nézze meg, mivel rukkolnak elő a többi autógyárak sportautó kategóriában! Kattintson ide!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik