Belföld

Nem lesz szombaton póttűzijáték Szegeden

A rakétákat már eltávolították a Partfürdőről.

A Partfürdőről a rakétákat eltávolítják, a tűzijátékot augusztus 24-én, szombaton nem fogják megtartani – értesítette a Szeged24-et a Szegedi Városkép Kft..

Mint azt a Szeged24 korábban megírta, augusztus 20-án, kedden hatalmas tömeg gyűlt össze a Huszár Mátyás rakparton, a tűzijátékra várva. A rakéták helyett azonban egy rendőrautó jelent meg, és hangosbeszélőn azt közölték, hogy a viharos szélre való tekintettel elmarad a tűzijáték. A távozó embereket megzavarta, hogy megszűnt a közvilágítás. Sokan azt hitték, hogy mégis indulnak a rakéták és visszafordultak.

„A közvilágítás lekapcsolását megelőzően telefonon értesítettük a DÉMÁSZ Partner Hálózatüzemeltető és Szolgáltató Kft. Üzemirányítási Központ munkatársát a tűzijáték elmaradásáról, ennek eredményeképpen csak mintegy fél percre aludtak ki a fények az érintett helyszíneken” – írta közleményében a Szegedi Városkép Kft.

Szombaton a rendőröktől még azt az információt kaptuk, hogy a tűzijátékot megtartják szombaton a SZIN programjaként.  A mostani közlemény szerint azonban nem pótolják az elmaradt fényjátékot. Indoklás nem volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik