Belföld

Gyurcsány Ferenc nem akadálya az ellenzéki összefogásnak

A Demokratikus Koalíció az ellenzéki összefogásban hisz, de mindenképp indul a választásokon – derült ki Szegeden.

A Demokratikus Koalíció az ellenzéki együttműködésben hisz, de a párt mindenképp indul a választáson. A DK közös jelölteket szeretne, de mindegyik választókörzetben képes jelölteket állítani – mondta el a Szeged24-nek Vadai Ágnes, a párt elnökségi tagja, aki Bajnai Gordon mellett szintén Szegeden van.

A politikus a párt szimpatizánsaival és aktivistáival találkozott, és ugyancsak megnézi az István a királyt a szabadtérin. Vadai Ágnes szerint a jobboldalnak áll érdekében, és az gerjeszti azokat a sajtóban is napvilágot látott híreket, amelyek szerint Gyurcsány Ferenc akadálya lenne az ellenzéki összefogásnak. A politikus szerint Gyurcsány Ferenc nélkül nem lehetséges kormányváltás.

Mint arról korábban is beszámoltunk: két hét múlva hivatalosan is nyilvánosságra hozza az MSZP és az Együtt-PM, közösen, vagy külön állítanak jelölteket. Addig is Botka László, a szocialisták választmányának elnöke és Bajnai Gordon,az Együtt-PM vezetője azt demonstrálta Szegeden, hogy mindenképpen lesz ellenzéki összefogás. Együtt sétáltak Szeged belvárosában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik