Belföld

Visszarúg a Puskás Akadémia

Puskas-Akademia(960x640)(1).jpg (puskás akadémia, )
Puskas-Akademia(960x640)(1).jpg (puskás akadémia, )

Az akadémia honlapja felvilágosító kampánya részeként létrehozta "Rúgófal" című rovatát, amelynek mottója: "Így pattannak le rólunk az igaztalan támadások.”

A médiában a Puskás Akadémiával kapcsolatban megjelenő téves információkat itt pontosítják, cáfolják. Erre azért volt szükség, mert úgy vélik, „se szeri, se száma a félreértéseknek, hazugságoknak, csúsztatásoknak, rosszindulatú, politikai indíttatású rémhíreknek, minden szakmai ismeretet nélkülöző kritikáknak a felcsúti Puskás Akadémiával, az intézmény működésével, építkezéseivel, programjaival kapcsolatban”.

Arra vállalkoznak, hogy a Rúgófalon válaszolnak „egyes sajtóorgánumok, szakértők, publicisták olykor sportszerűtlen támadásaira. Mert bár bizonyosan lehet bőven kivetnivalót találni” a munkájukban, a mottóval ellentétben, az ostoba és igazságtalan vádak őket is nagyon bántják és nem is tűrik szó nélkül. Előrebocsátják: mindig, minden érdeklődőt szívesen láttak és látnak a Puskás Akadémián, a média minden kérdésére igyekeznek válaszolni, állnak minden értelmes szakmai vita elébe.

A Rúgófalra eddig az alábbi anyagok kerültek fel:

Rácz, Seres: tessék igazat mondani!

A Guardian nem mond igazat

A Fradi rejtélyes kérője

Hócipő: a fele sem igaz

Index, üzenő füzet: pont az ellenkezője

Narancs: csalódás és szomorúság

Népszava: Tényleg ez volt odaírva?

Bors: Precízebben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik