Belföld

Baltával ment „igazságot tenni” a kocsmába

A 46 éves férfi beváltotta ígéretét. Fejszével tért vissza az italmérőbe, hogy elégtételt vegyen korábbi sérelme miatt.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra augusztus 11-én 21 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi fejszével fenyegetőzik Hanságliget egyik borozójában. Mielőtt a körzeti megbízott a helyszínre érkezett volna, a férfi autójába ült és Bősárkány irányba elhajtott. L. Csabát a csornai járőrök fogták el.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy a 46 éves bősárkányi férfi 7 óra 30 perc körüli időben érkezett az italmérőbe, ahol eleinte ismerőseivel beszélgetett. Ezt követően kezdett el hangoskodni a borozó teraszán, majd mondandójának nyomatékaként erősen ütlegelni kezdte az asztallapot.

Az egyik kocsmában szórakozó vendég tette szóvá a férfi agresszív viselkedését. A hangoskodót ez még jobban felbőszítette és a borozóból történő távozása közben megfenyegette az ellene felszólaló férfit, hogy fejszével vesz jóvátételt az őt ért atrocitásért. Kis idő elteltével a 46 éves férfi baltával a kezében tért vissza a kocsmába.

L. Csabát a Csornai Rendőrkapitányság járőrei elfogták. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök őt a szükséges mintavételre előállították.

Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik