Belföld

Lázasan készül a TEK Orbán Ráhel lagzijára

orban-rahel(960x640)(4).jpg (orbán ráhel, )
orban-rahel(960x640)(4).jpg (orbán ráhel, )

Bár a menyegző csak szeptemberben lesz, a Terrorelhárítási Központnak (TEK) viszont már most elkezdődött.

A Bors úgy tudja, a felderítési és személyvédelmi igazgatóság közösen dolgozik azon, hogy minden a legnagyobb biztonságban, olajozottan működjön Orbán Ráhel és Tiborcz István lakodalmán, amit a vőlegény családjának tükröspusztai birtokán, egy szépen felújított istállóban tartanak majd.

A helyszín kiválasztásában is vélhetően a TEK mondta ki a döntő szót. Az egykori lovastanya ugyanis védelmi szempontból remek adottságokkal bír. A semmi közepén van, jól belátható terepen, ahova mindössze egyetlen út vezet. A bulvárlap szerint az ország legjobb személyvédelmi specialistája, Pomozi Sándor alezredes és csapata felel majd a biztonságért.

Várhatóan legalább negyven-ötven TEK-es lesz jelen a lakodalomban. Ebből azonban a násznépnek semmi sem fog feltűnni – a szakemberek ugyanis lényegében láthatatlanul dolgoznak. Ahogy azok az élelmiszervegyészek is, akik a felszolgált ételeket ellenőrzik majd. Ha kíváncsi arra, milyen további biztonsági intézkedéseket tesznek a TEK-esek az esküvőn, erre menjen tovább!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik