Belföld

Változások a a Klebelsberg Könyvtárban

szegedi tudományegyetem (szegedi tudományegyetem, )
szegedi tudományegyetem (szegedi tudományegyetem, )

Az elsősorban az egyetemistákat kiszolgálóKlebelsberg Könyvtárban jelenleg nyári szünet van, de az augusztus 21-i nyitást követően éredmi változások lesznek az intézményben. Érdemes elolvasni!

A TIK-ben található Klebelsberg Könyvtár értesíti jelenlegi és jövőbeli olvasóit, hogy augusztus 21-től változások lépnek életbe a kölcsönzés rendjében, illetve díjszabásainkban. A könyvtár például elektronikus beiratkozással szeretné egyszerűbbé és kényelmesebbé tenni az SZTE hallgatóinak könyvtári regisztrációját. A szolgáltatás működéséhez elengedhetetlen, hogy a hallgatók az első könyvtári látogatást megelőzően a MODULO rendszerben található elektronikus űrlapon belépési nyilatkozatot tegyenek. Ezt annak is meg kell tennie, aki korábban hagyományos módon beiratkozott könyvtárunkba. Az űrlap, illetve az ügymenettel kapcsolatos további információk a ,,Beadási helyek” listáján az ,,SZTE Klebelsberg Könyvtár” pontban találhatók. Részletek ide kattintva olvashatók.

Változnak a kölcsönzés szabályai is, melynek részleteit ide kattintva nézheti meg. A kölcsönzés rendjének változatait azon az ábrán nézhetik meg, mely illusztrálni igyekszik a változások lényegét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik