Belföld

Verekedés tört ki a buli után a fiatalok között

A mosonmagyaróvári kórház főbejáratánál ért véget az a szóváltás, mely néhány fiatal között az egyik helyi szórakozóhelyen kezdődött el.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra 2013. július 20-án érkezett bejelentés szerint a kórház főbejáratánál néhány fiatal férfi összeverekedett. A helyszínen a rendőrök egy 5 fős társaságot igazoltattak.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy a nézeteltérés Z. János 23 éves és H. Géza 24 éves illetve N. Attila 37 éves és N. Zoltán 34 éves helyi lakosok, valamint J. Tamás 37 éves budapesti lakosok között már korábban egy helyi szórakozóhelyen kezdődött el.

Ott a két fiatalember szóváltásba keveredett a másik három személlyel, melynek következménye kölcsönös tettlegesség lett. A verekedés során J. Tamás megsérült, később rosszul lett, ezért társaival a kórházba mentek, ahol rövidesen a másik két fiatal is megjelent. A találkozásnak újabb veszekedés lett a vége, majd a lökdösődés következtében a kórház bejáratának üvegfelülete is betört.

Az 5 személyt a rendőrök a helyszínen elfogták, ellenük csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon folytatják az eljárást.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik