Belföld

Hétvégén vágányzár a 4-es vonalán

A hétvégén lezárják a 4-es villamos vonalát javítási munkálatok miatt. Az Anna-kút és Kecskés között vilamospótló buszok viszik az utasokat.

Pénteken este 10 órától vasárnap este 6 óráig a Szegedi Közlekedési Kft. az Egyetem utcai villamosátjáróban javítási munkálatokat végez. Ezért a Petőfi Sándor sugárút Egyetem utca kereszteződés lezárásra kerül. A Batthyány utca és az Egyetem utca kétirányúvá válik. A Batthyány utca Petőfi Sándor sugárút és Egyetem utca közöttiszakaszán, valamint az Egyetem utcában mindkét oldalon tilos a parkolás, az ott parkoló autók elszállításra kerülnek.

Július 20-án üzemkezdettől 2013. július 21-én üzemzárásig a villamosforgalom korlátozásra kerül, Anna-kút és Kecskés végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek. A Petőfi Sándor sugárút 27. (Burek Pékség) előtt jelölik ki az 
ideiglenes villamospótló buszmegállót.

A Petőfi Sándor sugárút Gyertyámos utcai kereszteződése után a Petőfi Sándor sugárút ezen szakaszán tilos a megállás, megállni csak az ideiglenes buszmegállót követően lehet. 

Az SZKT kéri, hogy a munkálatok elősegítése érdekében az autósok tartsák be a szabályokat, és fordítsanak nagyobb figyelmet a táblákkal is jelzett ideiglenes forgalmi változásokra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik