Belföld

Kifognak a kalóriák Orbán Viktoron

Orbán Viktor (orbán viktor, )
Orbán Viktor (orbán viktor, )

Láthatólag nehezen boldogul súlyproblémáival a miniszterelnök. Vajon miért?

Cirka 7-9 kilót szedett fel a miniszterelnök 2010-es kormányra kerülése óta – írja a Bors a miniszterelnök „tágabb környezetére” hivatkozva. Tény, hogy a kormányfői túlsúly az utóbbi időben többször is az internetes fórumok céltáblájává vált. Legutóbb akkor, amikor Horn Gyula hétfői temetésén feszülő zakóban vett részt.

Orbán Viktor kikerekedésének több oka is lehet – latolgatja a bulvárlap. Itt említik a sok stresszt, a repülőutak alkalmával elfogyasztott kalóriadús rágcsákat, de felidézik azt is, hogy a miniszterelnök bevallottan nagy rajongója a klasszikus magyar fogásoknak. Kedvence a marhapörkölt krumplival, de szalonna, a kolbász és kenyér is sűrűn szerepel az étrendjén. Ezt ellensúlyozandó időnként diétába is fog, amit többnyire a parlamenti ülésszak végére időzít. Könnyen lehet tehát, hogy szeptemberben már sokkal fittebben tér vissza az Országházba.

Orbán Viktor focimeccsen
Fotó: MTI / Beliczay László

A lap egyébként már tavaly ősszel is foglalkozott Orbán Viktor vonalaival. Akkor a lapnak azt ígérte a kormányfő, hogy visszatér a rendszeres sportoláshoz, hiszen „egy nyolc olimpiai aranyat szerző ország miniszterelnöke mégsem lehet pókhasú”.

Hogy mit lehet még tudni a miniszterelnök egészségi állapotáról, kiderül a Bors cikkéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik