Belföld

Bayerék számítanak a “normális melegekre”

Bayer és barátai szerint egészséges ember nem hurcolja utcára és nem mutogatja szexuális kötődését.

Csütörtökön meghekkelték a békemenetesek honlapját. Ha valaki beírta azt a böngészőbe, hogy bekemenet.hu, az a kattintás után a Budapest Pride oldalát tekinthette meg. Erről, valamint a melegfelvonulásról Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap munkatársa, valamint Bencsik András, Csizmadia László és Stefka István közös jegyzetben emlékezett meg.

Bayerék szerint a domainnevet „egy Boóc András nevű egyén (aki mellesleg a Gyermekrák Alapítvány felügyelőbizottságában is benne van)” fedezte fel magának és nyúlta le. A szerzők elárulták azt is, szerintük a békemeneteken is részt vettek melegek, miképpen az is meggyőződésük, hogy akik velük voltak ezeken a rendezvényeken, azok nem járnak a Budapest Pride-ra – közölte az Index.

Bayerék szerint nem a nemi identitás a választóvonal a polgárok között (a nemi identitás egyébként arra utal, hogy valaki férfi vagy nő, Bayerék valószínűleg a szexuális orientációra gondoltak, csak nem tudták a különbséget a szerk.), hanem a jó ízlés, mások értékválasztásainak, hagyományainak tisztelete, „és természetesen az is, hogy egészséges ember nem hurcolja utcára és nem mutogatja szexuális kötődését”. A menetek szervezői „mindezek szem előtt tartásával” ezután is várják normális homoszexuális polgártársaikat a Békemenet eljövendő rendezvényeire – írja a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik