Belföld

Bizarr! Ezeket kérték a VOLT-on fellépő világsztárok!

Akad, aki nyolc üveg pezsgőt akar elfogyasztani menedzserével kettesben, de a kívánságok között szerepel még helikopter, szolárium, gőz inhaláló, szójatej és gluténmentes élelmiszerek is.

Gluténmentes élelmiszerek, Mike Tyson poszter, százezres kaviár, gumikesztyű, és helikopter – ezek is szerepelnek az idei VOLTos világstárok kívánságlistáin. Szinte mindegyik zenekar különös figyelmet fordít arra, hogy egészségesen étkezzen, emellett a gluténmentes élelmiszerek egyre gyakrabban szerepelnek a kívánságlistán.

Szesz helyett gyümölcsöt kértek

Gluténmentes és light sörök, 3 karton chips egy négytagú bandának, egyedi sütemények sorakoznak a felsorolásokban. Semmi „junk food”, viszont egyre több bio termelésből származó alapanyagból készült étel – áll a kívánságok közt. A Thirty Seconds semmi alkoholt nem kér, szójatejet, mandulatejet, gyümölcsöket, mézet, mogyoróvajat azonban igen.

Az egyik igazi nagyágyú nem gondolja, hogy „nem kell mindig kaviár”, a kötelezően beszerzésre váró tételek között szerepel egy százezer forintos típus. A Parkway Drive pedig azt írta, hogy „rendes” kaját kérnek ebédre és nem valami punk-rock pörköltet. Azt azonban többen jelzték – még a legnagyobbak közül is ketten -, hogy egy igazán menő, soproni étteremben falatozhassanak a koncert előtt – így érdemes majd nyitott szemmel járni a városban, ha étkező sztárokat szeretnénk látni!

Monica Belucci posztert az öltözőbe!

Sok fellépőnek van extra ital kérése is – Veuve Cliquot pezsgő, Belvedere vodka, Mount Gay rum, és van egy Dj, aki menedzserével ketten 8 üveg pezsgőt szeretne elfogyasztani, természetesen Dom Perignont, ezen kívül egy nagy üveg rumot és vodkát is felírt a listára.

Hosszú lesz a szett… Az egyik sztárcsapat gőz inhalálót is kért, illetve egy szoláriumot a backstage-be. Természetesen megoldják a szervezők. Na meg 1-1 Monica Belucci és Mike Tyson posztert is szeretne valaki az öltözőjébe. És van, aki nem törődött a bepakolással, kimaradhatott a bőröndből a zokni és az alsónadrág, ugyanis ezek is szerepelnek a listán.

Bécsben alszanak, Sopronban pihennek

Több sztárcsapat óriási nagy buszokkal érkezik, a Queens Of The Stone Age és a Thirty Seconds To Mars is három nightlinerrel és két kamionnal jön a VOLTra. Három fellépő is bérelt repülőgéppel érkezik Bécsbe, a Hurts például csak a VOLT kedvéért változtatta meg turnéútvonalát, hogy útbaejtse Sopront, Martin Solveig egyenesen Ibizára repül tovább a soproni fellépésről, két sztárbandát pedig helikopterrel szállítanak Sopronba a bécsi reptérről…

A fellépők zöme Bécsben alszik, de napközben Sopron legjobb szállodáiban pihennek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik