Belföld

Hazugságvizsgálóra kötötték a műtött lányt alázó ellenőrt

A poligráf szerint nem f*szozott.

Még május végén írt a BKV-figyelő arról a történetről, hogy egy budapesti metróaluljáróban ellenőrök elbántak egy fogászati műtét után hazatámolygó lánnyal. A kótyagos, felpüffedt arcú fiatal kezéből az egyik női ellenőr kikapta a bérletét, közölte vele, hogy hamis, és elkobozta. Mikor a műtét miatt szólni képtelen Csilla – ez a lány neve – megmutatta, hogy van blokkja is róla, a nő azt is kikapta a kezéből, kitessékelte az állomásról és utánakiabálta: „Legközelebb apád fa..án közlekedj, ne a mi metrónkon!”

A BKV kezdeményezésére az ellenőröket foglalkoztató cég vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban. Közleményükben azt írják:

„A vizsgálat során egyértelműen beazonosították az említett női biztonsági őrt, ugyanis az adott időszakban és helyszínen más női biztonsági őr nem teljesített szolgálatot.

(…)

A biztonsági őr hölgyet nyugodt természetű, mindig tisztelettudóan és figyelmesen intézkedő kollégaként jellemezték, ő maga pedig többször, részletekbe menően és következetesen ugyanúgy adta elő az aznapi eseményeket, továbbá kihangsúlyozta, hogy szakképesítése szerint gyermek- és ifjúságvédelmi felügyelő, így a blogon leírt viselkedés távol áll tőle.

A bepanaszolt biztonsági őr munkáltatójánál poligráfos vizsgálatot kért. A poligráfos vizsgálatot egy több évtizedes rendőrségi és bírósági referenciával rendelkező pszichológus végezte. A vizsgálat a vizsgált személy szavahihetőségét a panaszban foglaltakkal kapcsolatban nem kérdőjelezte meg.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik