Belföld

Elmosta a vihar a szőregi rózsaünnepet

Szőregi rózsafesztivál (szőregi rózsaünnep, szőreg, rózsa, vihar)
Szőregi rózsafesztivál (szőregi rózsaünnep, szőreg, rózsa, vihar)

A fesztivál slágere egy mézes csupor volt, de David Hasselhoff és Pamela Anderson is fontosnak érezte, hogy megtegye a közel négy kilométeres kört Szőreg utcáin.

Szinte el sem indult a 15. Szőregi Rózsaünnep karneválja, a szervezők már értesítették a közönséget, hogy húsz perc múlva vihar várható. Igazuk lett. A fesztiválra látogatók menekülni sem tudtak az eső elől.

Olyan szépen kezdődött minden. Fél hat előtt pár perccel megérkeztek a “celebek” a Vaspálya utcába, B. Nagy László kormánymegbízott és neje, valamint Font Sándor és felesége, majd felültek a számukra feldíszített hintókra.

Érdekesebbnél érdekesebb felvonulók várakoztak mögöttük: rózsából kirakott Micimackó és Malacka. A sláger egy mézes csupor volt, de az amerikai Baywatch két főszereplője, David Hasselhoff és Pamela Anderson is fontosnak érezte, hogy megtegye a közel négy kilométeres kört Szőreg utcáin.

Ekkor tört ki a vihar és mindenki menekülni kezdett: az emberek egymást taposták, az autók egymásba mentek, de volt aki tolatás közben az árokba csúszott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik