Belföld

Soltész: kirobbanó siker volt a párválasztó, ősszel folytatják

Szerinte a baloldali média és Bajnai tehet arról, hogy voltak problémák a rendezvénnyel, ami amúgy nagyon nagy siker volt. Simicska Lajosék a budapesti "bulin" egymilliót kaszáltak, érdeklődő alig volt, ősszel mégis folytatják.

Soltész, aki még a rendezvény nevét sem tudta rendesen idézni, a kormany.hu-ra feltöltött videón azt mondja: jól látható volt, hogy Bajnai Gordon anarchista munkatársai zavarták meg a rendezvényt, akik egyébként a székházfoglalásban is részt vettek, és akik adott esetben pünkösdkor mennek ki tüntetni, miközben több százezer magyar mást ünnepel.


Fotó: MTI / Kovács Tamás

A családügyi államtitkár hozzátette, botorság lenne elvitatni a rendezvény sikerét, amelyen 10 helyszínen több mint 5 ezer fiatal vett részt. Soltész azt nem mondta, honnan vannak ezek a számok, a budapestin mindenesetre alig volt 20-30 fiatal. Az államtitkár azt is mondta, a rendezvényt megzavarók „döglött halakat dobáltak tánc közben”, ilyesmit három tudósítónk közül egy sem észlelt, pedig nem volt olyan nagy tömeg, hogy ne vehessék észre.

Update:

Állítólag tényleg volt halfej, negyed órával a vége előtt dobta be valaki.

A konklúzió: mivel majdnem minden nagyszerűen sikerült, ezért ősszel, „még mielőtt elindulnak a szalagavató táncokra való felkészülések”, folytatják a programsorozatot.

És akkor jöjjön videónk a Soltész szerint sikeres budapesti rendezvényről.

Olvasói sztorik