Belföld

Görbicz: „nem gondoltam, hogy vasárnap menyasszony leszek!”

A Bajnokok Ligája győztes ETO KC csapatkapitányának kétszeres oka volt ünnepelni a hétvégén. A legjobb csapatnak járó trófea mellett egy jegygyűrűt is „átvehetett”.

Az Győri Audi ETO KC szombaton megnyerte a női kézilabda Bajnokok Ligája 2012/13-as döntőjét és ezzel története első nemzetközi kupadiadalát aratta.

Vincze Ottó, egykori labdarúgó-válogatott kihasználta a győzelmi mámort, s eljegyezte Görbicz Anitát a vasárnapi Győri ETO FC–Ferencváros NB I-es bajnoki mérkőzés szünetében.

„Az életben vannak fontos pillanatok, amelyek felejthetetlenek, az elmúlt hétvége is ezek közé tartozik. A BL-győzelemmel Anita életének nagy álma vált valóra, és ezt az ünneplést szerettem volna a lánykéréssel megkoronázni. Azt hiszem, most mi vagyunk legboldogabb pár a világon!” – osztotta meg örömét Vincze Ottó.

„Szerintem az elmúlt tíz év alatt összesen nem ért engem annyi öröm, mint amennyit az elmúlt napokban kaptam! Csodálatos érzés a szurkolók és a csapat szeretete, amely felém árad, de álmomban sem gondoltam, hogy vasárnap még menyasszony is leszek. Biztos vagyok benne, hogy életem legszebb napjait élem most át!” – mondta el érzéseit Görbicz Anita.

A nemzetisport.hu videós összefoglalóban számolt be az eseményekről! Kattintson a képre a felvételért!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik