Belföld

Itt a lehetőség! Vegyen Győrben rendőrautót!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverésen értékesíti a tulajdonában lévő használatból kivont gépjárműveit 2013. május 28-án 10.00 órai kezdettel.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyilvános árverésen értékesíti a tulajdonában lévő használatból kivont alábbi gépjárműveit. A gépjárművek egyben, flottában kerülnek kalapács alá. Kiáltási ár: 1.370.000 forint.

Az árverés közjegyző jelenlétében, 2013. május 28-án 10 órai kezdettel a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság III. számú objektumában (Győr, Szövetség u. 17. – volt Határőr Laktanya) kerül megrendezésre. Az értékesítés licit útján történik. Az árverésen résztvevő és vásárlási szándékát megerősítő személyek árverési biztosítékot köteles fizetni, melynek összege a gépjármű flotta kikiáltási árának 5%-a, azaz 68.500,- Ft.

Amennyiben a flottában történő árverési értékesítés sikertelen, akkor azt követően közvetlenül végrehajtásra kerül a gépjárművek egyenkénti nyílt árverése, a fenti egyenkénti kikiáltási árral és árverési biztosítékkal.

Jelentkezés feltételei:

– Árverésen részt venni és vételi ajánlatot tenni személyesen vagy meghatalmazott útján lehet. A meghatalmazást közokiratba vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba kell foglalni.
– Az árverésen – az egyéb feltételeknek való megfelelés esetén – az vehet részt, aki a fenti módon az árverési biztosítékot letétbe helyezte.

Az árverés menete:

Feliratkozás, adatrögzítés után sorszám kiadása, árverési biztosíték letétbe helyezése a licit nyertese kap egy csekket, melyet a postán kell befizetnie, a licit során vételi lehetőséget nem nyerők részére az árverési biztosíték visszafizetése.

A nyertesnek, a befizetés után a csekkszelvénnyel kell megjelennie a Főkapitányság Győr Szent Imre út 2-4. szám alatti objektumában az iratok és az árverési biztosíték átvétele miatt, az árverés napján 1530-ig, vagy másnap 830-1530-ig.

Az új tulajdonos gondoskodik a gépjárművek 2013. május 31-én 1000 óráig történő elszállításról, ellenkező esetben vállalja a 30.000,-Ft+ÁFA /nap tárolási díj megfizetését.

Az árveréssel kapcsolatban további információ a 06-30-49-49-955-ös mobilszámon, illetve személyesen a megtekintés időszakában kérhető.

Az értékesítésre kerülő gépjárművek 2013. május 27-én 9.00 – 11.30 óra közötti időben tekinthetők meg az árverés jelzett helyszínén – tájékoztatta a Győr24-et a győri rendőrkapitányság.

Az eladó járművek listáját és az autók adatait itt nézheti meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik