Belföld

Londonba utazhat a legjobb szegedi ötletgazda

A május 10-11-én megrendezésre kerülő Hackathon Szeged ötletverseny lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők együtt dolgozzanak ötleteiken, belekóstoljanak a startup világ mindennapjaiba.

A Hackathon Szeged egy speciális üzleti ötletverseny 2 nap alatt teremt projekteket a résztvevők ötleteiből. A két sikeres budapesti verseny után a szervezők Szegeden keresik az új tehetségeket. 

Csütörtökig (május 9.) lehet jelentkezni a Hackathon Szeged versenyére, azoknak az ötletgazdáknak, akik nem akarnak kihagyni egy nagyszerű nemzetközi bemutatkozási lehetőséget. A Hackathon nem hagyományos startup verseny, az egyetemisták mellett bárki nevezhet, a jelentkezőknek nem kell tudniuk programozni, alkalmazást fejleszteni elég, ha az ötletük kiváló. A verseny témái nem korlátozódnak a hagyományos startupokra, versenyezni lehet találmányokkal, termék- és szolgáltatásötletekkel, mobil applikációkkal.

A Hackathon-in-a-Box rendezvénysorozat új ötleteket hoz felszínre, megmutatja a résztvevők – korábban esetleg rejtett – igazi erősségeit, közösséget épít, és demonstrálja az egyetem és a hallgatók kreativitását. A versenyre nem csak egyetemisták jelentkezhetnek, így a helyi startup közösség – a Szeged Boost, – illetve a már sikeres helyi startup cégek, mint az Antavo is képviselteti magát.

A legjobbak nem csak tapasztalatokkal gazdagodnak, a kiemelkedő projektek a Founders Hive Hungary segítségével eljuthatnak a londoni Founders Hive startup eseményére (a Google campusra).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik