Belföld

Balogh egy példakép, az igazi Balogh szerint

balogh (balogh)
balogh (balogh)

Az igazi Balogh József Az igazi Balogh József nevű blogon elég zavaros stílusban árulja el, miért nem hagyja besározni az igazi Balogh Józsefet.

Az igazi Balogh szerint az igazi Balogh egy „hat gyermekes édesapa, akit gyermekei kilenc unokával ajándékoztak meg. Egy polgármester, aki szülőfalujáért ingyen fáradozik. Egy országgyűlési képviselő, akit már négy ízben tiszteltek meg bizalmukkal választókerületének polgárai. Egy konzervatív politikus, aki méltatlan módon a balliberális média kereszttűzébe került. Egy példakép, akit nem hagyunk besározni. Ő az igazi Balogh József.”


Fotók: baloghjozsef.fidesz.hu

Az igazi Balogh szerint az igazi Baloghnál „mindig a család az első”. Zsidó vicc köré rejtve mutatja be Baloghot többször is unokáival, majd felteszi a kérdést, „Önök szerint így néz-e ki egy agresszívnak mondott családapa vagy ismét csak a balliberális média hazugságaival állunk szemben?” A blogon felbukkan a komondor, amely azt ugatja, hogy hazudik a balliberális média.(Balogh József korábban lapunknak azt mondta, nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát. Mint fogalmazott, lagziból jöttek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett kutyájukon, és úgy szerezte sérülését – a szerk.)

Az igazi Balogh fejedelmi többesben értekezik arról, miért utasítják el „a Balogh Józsefet érő méltatlan és aljas lejárató kampányt!”, de arra is van példa, hogy egy mondaton belül vált egyes szám első személyről, harmadikba. „Az őt születése óta ismerő fülöpházi polgárok eddigi munkája alapján és személye ismeretében 2010-ben megtiszteltek bizalmukkal és polgármesterré választották”.


Az igazi Balogh József azt állítja, hogy saját gyermekei jelentették fel anyjukat, a parlamenti képviselő egykori feleségét, amiért rágalmazott egy televíziós műsorban, „valamint megpróbálta megzsarolni egyik közeli hozzátartozóját”. „Az érintettektől megerősített információk szerint a tegnapi napon (2013. április 30.) feljelentést tettek Balogh Józsefné ellen gyermekei, aki Balogh József országgyűlési képviselő egykori felesége. A nő feltételezhetően pénzért adta el magát és egész családját egyik televíziós társaságnak, amit az is megerősít, hogy egy nappal a felvétel elkészülte előtt, már az egyik családtagot két millió forinttal akarta megzsarolni, azért, hogy ne nyilatkozzon a sajtónak. Feltételezhetően a nő nagy segítséget kap a baloldaltól, hiszen köztudott, hogy Balogh József már negyedik alkalommal ül jobb oldali képviselőként a Parlamentben. A TV sztárrá avanzsált nő ellen a zsarolás mellett rágalmazásért is feljelentés érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysághoz, mivel az általa elmondottak a feljelentő állítása szerint nem fedik a valóságot”.

Az RTL Klubnak az asszony elmesélte, hogy verte többször volt férje. Zsírkeverő kanállal, tejes kannával, konyhakéssel és malacperzselővel támadt rá. A nő 25 évig tűrte a bántalmazást. Az elvált asszony már összegyűjtötte a zaklatásokról szóló dokumentumokat, amit ha kell, eljuttat Orbán Viktornak.

Az igazi Balogh csak arra tér ki a blogban, hogy május 1-jén Gyurcsány Ferenc is foglalkozott az üggyel, arra nem, hogy a Fidesz szóvivője is. Pártja még kivár a Balogh-ügyben, de szóvivőnője szerint nőket, gyermekeket bántalmazóknak nincs helyük a közéletben. Selmeczi Gabriella közölte: mélységesen elítélnek minden agresszív cselekményt, és bíznak abban, hogy a hatóságok mielőbb lefolytatják az eljárást, amely kiderítheti, miként keletkeztek a fideszes honatya élettársának sérülései. Szeretnék megvárni, mi lesz az eljárás vége, és ennek megfelelően alakítják ki álláspontjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik