Belföld

A vak komondor után új bűnbakot talált Balogh József

Balogh József (Balogh József)
Balogh József (Balogh József)

Balogh ismét megszólalt. Az új bűnbak a sajtó, ami kiforgatott mindent, és ez tette tönkre a családját. Nem holmi pofon vagy egy vak komondor.

A Baon.hu Balogh élettársának állapotáról érdeklődött a képviselőnél, amivel kapcsolatban csak annyit sikerült kideríteniük, hogy kedden hagyja el a kórházat, ahová egyébként nem azért került, mert Balogh megverte, hanem mert fellökte egy riadt, vak komondor.

Ez az egész arra volt jó, hogy a családunkat tönkretegye a sajtó – vélekedett a polgármester, akitől azt is megtudhattuk, hogy nincs jó lelkiállapotban. Mármint ő. Hogy az asszony hogy lehet, arra nem tért ki a komondortulajdonos.

Mint a cikkből kiderül, a fülöpházi polgármestert a botrány kipattanásának napján, hétfőn hiába keresték a lap munkatársai. Baloghot kedden érték utol telefonon, ekkor kérdésükre, hogy megütötte-e élettársát, azt mondta: nem kíván már semmit mondani, mert a „média kifordította a dolgokat” és attól tart, ha mond valamit, majd újra kiforgatják a szavait.

A sajtóban megjelent információk szerint S. Terézia súlyos arcsérülésekkel került kórházba, később már koponyaalapi törésről szóltak a hírek. Hivatalos forrásból semmit sem lehet tudni, mert az asszony megtiltotta az intézménynek, hogy állapotáról, sérüléseiről bármit is közöljenek – írta a Baon.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik