Belföld

Új állatgyógyászati komplexum Csongrád megyében

Állatorvosi rendelő (Állatorvosi rendelő)
Állatorvosi rendelő (Állatorvosi rendelő)

Minden látványos és hangos ceremónia nélkül, de annál nagyobb elhivatottsággal nyitotta meg Szegeden a Vezér Állatorvosi Központ új komplexumát.

Sok szegedi kutya-, macska- és egyéb kis házi kedvenc-tulajdonos ismeri jól a Vezér Állatorvosi Központot, hiszen Dr. Szigeti Gábor és munkatársai már évek óta végzik áldozatos munkájukat a kisállatok egészsége érdekében. A központ életében most nagy változás következett be, hiszen új helyre költöztek; január óta a Klapka téren álló impozáns új épületben működik az állatorvosi rendelő, állatpatika, állatkozmetika és állatok áruháza. Az országban csupán néhány ilyen központ található, ahol ezek a megfizethető szolgáltatások – az állatbarátok nagy örömére – mind egy helyen megtalálhatók.

Az állatorvosi rendelő szolgáltatásai között szerepel az ambuláns betegek ellátása, védőoltások beadása, ivartalanítás, microchipes állatmegjelölés, állatútlevél kiállítása, de olyan, a humán betegellátásból jól ismert szakrendelések is igénybe vehetők, mint például a belgyógyászat, szülészet, bőrgyógyászat, allergiavizsgálat, röntgen, ultrahang diagnosztika, laboratóriumi vizsgálatok, fogászati kezelések, műtétek. Akár egy állatkórházban, olyanok a körülmények, és ha a műtét indokolja, még bent alvásra is van lehetőség; a kis betegek, kényelmes körülmények között, nyugodtan tölthetik az éjszakát.

A rendelőben lehetőség nyílik a kedvencek időskori állapotfelmérésére is, amely a következő vizsgálatokat tartalmazza: általános fizikai vizsgálat, sántaságvizsgálat, hasi és szívultrahang, röntgenfelvétel készítése, arthrosisok, dysplasia felvétel készítése, vérvizsgálat, időskori szűrővizsgálat, valamint speciális geriátriai (öregkori) profilvizsgálatok a rejtett belgyógyászati problémák feltárására.

Praktikus, és a gazdik idejével takarékoskodó társítás, hogy a rendelő mellett megtalálható az állatpatika, így a szükséges gyógyszerek, vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyászati eszközök rögtön helyben beszerezhetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik