Belföld

Húszgyermekes milliárdosnál járt Orbán Viktor

lukács ernő és orbán látogatása (likács ernő, orbán viktor, )
lukács ernő és orbán látogatása (likács ernő, orbán viktor, )

A kormányfő megosztotta Facebook-oldalán villámlátogatását Lukács Ernőnél.

A húszgyermekes milliárdosként ismert, tolnaszigeti kastélyában élő Lukács Ernőhöz és családjához tért be Orbán Viktor hazafelé a kémesi kihelyezett kormányülésről. A látogatásról készült videót kirakták a miniszterelnök Facebook-oldalára. A család, ahova a kormányfő betoppant, nem ismeretlen a közvélemény előtt. Az elmúlt években több újságban és a köztévében is szerepelt a húszgyermekes házaspár.

Lukácsék egy sajátos gazdasági rendszert építettek ki, csak magukra számítanak, amit megesznek, megtermelik. Ami fölösleg eladják. A családban mindenkit munkára fognak. Lukács Ernő életreceptje szerint a gazdaasszony elvisz 100 tojást a boltba, eladja, mert a tikok tojnak, azt meg se lehet állítani. A férje megeteti az anyadisznót a 14 malaccal, meg a három hízót, meg a három bikát és milliomos mindenki. Ennyire egyszerű. Csak egy picit a feltételt kell megteremteni. Meg egy nagyon-nagyon pici segítség kéne. És eltűnne a vidéknek a munkanélküli rétege.

A Lukács-család 33 évig élt tanyán úgy, hogy abból tizenhat évig nem volt villanyuk. Később piszkálta őket az adóhivatal meg a vámhivatal, hihetetlen összegű, több millió forintos bírságokat kaptak, amelyekről később, a befizetés után mondta ki a bíróság, hogy jogtalanok voltak. Mindegyik gyerek leérettségizett, a fiúk a földeken dolgoznak, a lányok mind szakmát tanultak ki. Van köztük cukrász, szűcs, varrónő, virágkötő, fodrász, kozmetikus. A fiúk közül egyik sem lett miniszter, az apjukat követve az állattenyésztést, földművelést választották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik