Belföld

Balogh: a vak komondor tette, én nem emlékszem, mi történt

Balogh József (Balogh József)
Balogh József (Balogh József)

Sajtóhírek szerint Fülöpháza fideszes polgármestere annyire megverte élettársát, hogy a nő kórházba került. Balogh József szerint a kutya volt.

Súlyos arcsérülésekkel fekszik a kecskeméti kórházban Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármesterének az élettársa – írja a Népszabadság Online. A lap úgy értesült, az asszony vallomást tett, miszerint a párja ittasan többször ököllel arcul ütötte.

Mivel nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó a kórház hivatalból értesítette a rendőrséget, akik haladéktalanul megkezdték az eljárást. Lefolytatniuk azonban nem sikerült, mert S. Terézia élettársának, Balogh Józsefnek mentelmi joga van.

Balogh Józsefet a Parlamentben érte utol a Hír24 újságírója. A honatya beszámolója szerint a következő történt: Balogh élettársa fiának az esküvőjére készült, meg a vasárnapi falunapra. Az esküvőn megivott egy deci fehérbort, másfél deci rozét, illetve egy fél sört (az nem ízlett neki) és 3-5 házipálinkát, amibe zölddió volt beleáztatva.


Fotó: Neményi Márton

Balogh szerint, amikor szombat éjjel hazaértek az esküvőről, az asszony és Szabika (az élettárs fia) becipelték a pörköltes lábost a házba. Ekkor – ezt már Szabika elbeszélésére hivatkozva mesélte Balogh – a család 80 kilós, vak kuvasza komondora megriadt és fellökte a nőt.

Lapunk kérdésére, miszerint élettársa azt állítja, megütötte, Balogh azt mondta: nem tudja, nem emlékszik semmire. Hozzátette: a mai parlamenti ülés után meglátogatja a kórházban az asszonyt.

A polgármester azt is közölte, azonnal lemond a mentelmi jogáról, ha kell.

A történethez hozzátartozik, hogy Balogh József a szombat esti kaland után felkelt és megnyitotta a fülöpházi falunapot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik