Belföld

Kukkolunk! Megdöbbentő utcai fotók a Google-tól

Pár napja indult el a Google Street View magyar adatbázisa, azóta mindenki utcáról utcára járhatja be virtuálisan szűk környezetét, hogy bekukkoljon a szomszéd kertjébe. Néhol egészen elképesztő dolgokat kapott lencsevégre a Google autó! Fotókavalkád a Facebook-on.

Mint arról kedden beszámoltunk, végre Magyarország is látható a Google Street View szolgáltatásban. Gyakorlatilag hazánk minden települése fellelhető a körpanorámás felvételeken.

Az internetes közösség hamar birtokba vette a virtuális utcákat, s felfedezte annak minden rejtett zugát. A Facebook-on külön oldalt hoztak létre azoknak a fotóknak, melyek valamilyen vicces, megdöbbentő vagy bizarr jelenetet ábrázolnak. Azt ugyanis senki sem tudhatta biztosan, mikor gördül el közelében a fotókat készítő jármű. Az említett oldat pár nap alatt több ezren kedvelték, s a követők rengeteg képet töltöttek fel.

A „Magyar Street View képek” közösség hírfolyamán láttunk balesetet, prostituáltat, gyorshajtót, szerelmes párokat, vizelő férfit és még sok minden mást. Hiába, a kíváncsiság ősi tulajdonság, most pedig remek virtuális közeg áll ehhez rendelkezésre. Szemezgessen vagy küldjön képet a gyűjteménybe Ön is!

Facebook oldalunkon már elkezdtük gyűjteni a Győrben talált érdekességeket!

Érdekes, bizarr vagy vicces felvételt látott Győrről vagy máshonnan a megyéből? Rokonait ismerőseit, esetleg önmagát fedezte fel a Google Street View fotóin? Küldje el nekünk a képet a gyor24@gmail.com e-mail címre vagy a Győr24 Facebook oldalára!



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik