Belföld

Forrósodik a helyzet

Meleg (meleg, időjárás)
Meleg (meleg, időjárás)

Nyárias idő lesz hétvégén is, kedden már 33 fok is lehet.Irány a strand!

Péntek

Zavartalanul napos idő várható, inkább csak északkeleten lehet némi gomolyfelhőzet. A szél többfelé megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. Éjjel 5 és 12 fok között, délután 28 fok körül alakul majd a hőmérséklet.

Balaton

Napos idő lesz, jobbára felhő sem lesz az égen. A délnyugati szél megélénkül, délutántól erős lökések is várhatók. 26-28 fok várható.

Szombat

A változó felhőzet mellett több órára kisüt a nap. Főként a Dunántúlon néhol zápor, zivatar előfordulhat. A szél többfelé megerősödik.
Hajnalban 10, 16, napközben 24, 31 fok valószínű, keleten lesz melegebb.

Vasárnap

Változó felhőzetre, többórás napsütésre számíthatunk. Nyugaton és északon helyenként zápor, zivatar előfordulhat. A szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. Éjjel 10, 16, napközben 22, 27 fok között alakul.

Hétfő

Gyengén felhős, száraz idő várható sok napsütéssel. A szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 14, a legmagasabb 27, 30 fok között alakul.

Kedd

Túlnyomóan napos, csapadékmentes idő ígérkezik. A szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. Éjszaka 11, 17, napközben 29, 33 fok várható.

Több strand is nyit a hétvégén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik