Belföld

Nyakába vette az országot az Együtt-PM

bajnai gordon (bajnai gordon, együtt 2014)
bajnai gordon (bajnai gordon, együtt 2014)

Megkezdi országjárását a pártszövetség.

Munkahelyet vagy képzést garantál a fiataloknak kormányra kerülése esetén az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért (PM) választási szövetség – jelentette ki Bajnai Gordon, a pártszövetség vezetője országjáró körútjának első állomásán, Kaposváron tartott keddi sajtótájékoztatóján.

A politikus hozzátette: a fiatalokat érintő gazdaságélénkítő programra azért van szükség, mert ma Magyarországon “majdnem minden harmadik fiatal munkanélküli”. Terveik között szerepel a 35 év alattiak vállalkozóvá válásának támogatása is – mondta.

A pártszövetség politikusai és aktivistái két busszal járják majd az országot, kitelepüléseket, fórumokat tartanak, látogatásokat tesznek, hogy Magyarország minden szegletében konzultáljanak a választókkal, a jövőbeni jó kormányzás programjáról – olvasható az Együtt-PM közleményében.

Május végére, mire az országjárás befejeződik, a Szövetség 20 politikusa 80 városban, 19 megyeszékhelyen, mintegy 200 programon találkozik, és egyeztet majd a választókkal. Bajnai Gordon 13 városba látogat el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik