Belföld

A hírhamisításhoz már biodíszletet is használ a Fidesz

juhasz-peter-milla(430x286)(1).jpg (juhász péter, milla)
juhasz-peter-milla(430x286)(1).jpg (juhász péter, milla)

Ezt állítja Juhász Péter, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért társelnöke.

Szerinte beépített provokátor tartott fel egy Együtt 2014 táblát a marihuána legalizásáért folytatott szombati demonstráción. A kormánypárti médiumok lefotózták az illetőt. A szervezők felszólították, hogy tegye el a táblát, mire a fiatalember felállt és elment – írja Juhász Péter Facebook-oldalán a szombati marihuána-tüntetésen történtekről.

Emlékeztetett rá, hogy már 10 éve, hogy az azóta megszűnt Kendermag egyesülettel megrendezték az első olyan rendezvényt, amelyen a kenderszármazékok szabályozott kereskedelmét követelték. „Idén fiatalok úgy gondolták, szerveznek egy demonstrációt a kenderszármazékok orvosi felhasználásának engedélyezésért”. Ő evidenciának tekintette, hogy kimegy és így is tett, de az Együtt 2014-ben még „nem merült fel a kábítószerkérdés”. Juhász azt írta, biztosít mindenkit, amint szóba kerül, ő lesz az első, aki beszámol róla. Ahhoz, hogy egyáltalán értelme is legyen beszélni róla, az első feladat a demokrácia helyreállítása, amit a Fidesz lerombolt az elmúlt 3 évben.

Az Együtt – PM szövetség egyébként a polgárok segítségét kérte „a provokátor beazonosításához, mivel a fényképen látható férfi nem tagja politikai közösségüknek, amely nem támogatja a drogliberalizációt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik