Belföld

Ötezer aláírást gyűjt az ETO az óriás mezre

Az első dedikálással Borkai Zsolt, Győr város polgármestere és Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója látták el a 180 négyzetméteres mezt.

A Győri Audi ETO a BL-döntő mai jegyvásárlásának indulásával egy különleges lehetőséget ajánl fel szurkolóinak: mindenki, aki jegyet vált a döntőre, aláírhatja az ETO óriás adidas-mezét, amelyet a vezérszurkoló tábor az elődöntőn kifeszített a lelátón. A gigantikus mez a döntőn is megjelenik majd – immár várhatóan ötezer szurkoló aláírásával és jókívánságával együtt.

„A BL-döntőhöz közeledve az egész városunk egy nagy szurkolótáborrá alakult. A szurkolók aláírása azt a fantasztikus összetartást képviseli, amelyet a csapatunk az elődöntőn produkált, mi ezzel fejezzük ki, hogy az ETO mögött állunk – az utolsó másodpercig.” – mondta Borkai Zsolt, miután aláírásával és jókívánságaival ellátta a mezt.

Thomas Faustmann a másik névadó szponzort, az Audit képviselte az ünnepélyes dedikáláson: „Mérhetetlenül büszkék vagyunk a csapatra, amely idén is megküzdhet Európa trónjáért. Biztos vagyok benne, hogy a lányok nemcsak a jelen lévő szurkolók biztatását fogják érezni a két arénában, hanem a teljes magyar sportszerető közönségét is. Kívánom, hogy váljon valóra az összes jókívánság, amely ezen a mezen összegyűlik!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik