Belföld

Széles bokrosozott

„Szerencsére ma már a választók nagyobbik részét nem lehet átverni az internacionalisták rókabőrbe bújt képével, függetlenül attól, hogy jobbról vagy balról akarnak belopózni” – írta a nagyvállalkozó.

„Bokros Lajos jobb oldali pártot alapít? Pálfy G. István, Pusztai Erzsébet, Kajdi József (volt MDF-esek) akarják hitelesíteni a jobb oldalon Bokros Lajost? Bizony mára már hosszú a lista: Antall József az MDF élén? Dávid Ibolya az MDF élén? Most meg Bokros Lajos a volt MDF-esek élén?” – sorolja kérdéseit Facebook-oldalán Széles Gábor.

Az MDF egykori (1990–1993) elnökségi tagja azt állítja, tény, hogy sok hülyeséget lehetett elhitetni „valamikor” az MDF-ben a tagsággal, amely valamikor a nemzet „gerincét” alkotta. Szerencsére az elmúlt húsz évben sokat változott és tudatosult a „nemzet gerince” – teszi hozzá Széles Gábor, aki szerint ez a jobboldal médiáinak és Orbán Viktornak köszönhető.

„Hiába próbálják Orbán Viktort és csapatát kívülről vagy belülről szétverni ez idáig szerencsére nem sikerült. Szerencsére ma már a választók nagyobbik részét nem lehet átverni az internacionalisták rókabőrbe bújt képével függetlenül attól, hogy jobbról vagy balról akarnak belopózni” – zárja sorait a nagyvállalkozó, aki a minap leleplezte, milyen csodafegyverrel nyerheti meg újra kétharmaddal jövőre a választást Orbán Viktor.

Mint korábban megírtuk, nemcsak Bokros Lajos tervez pártalapítást. Alakulóban az AlMa (Alternatív Magyarországért), amely elsősorban azokra számítana, akiket a közvélemény-kutatások jelenleg „csalódottakként, bizonytalanokként” említ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik