Belföld

A DK üdvözli Sódar István távozását

A Demokratikus Koalícó szegedi szervezete azt szeretné, ha a lemondott Sódar István helyérepártpolitikai érdekek helyett szakmai alapon történe az IH új vezetőjének kiválasztása.

A Demokratikus Koalíció üdvözli Sódar István IH igazgató döntését, miszerint április 10-i hatállyal benyújtotta lemondását. A DK szerint ezzel a jövőben remélhetőleg nem fenyegeti az a veszély a várost, hogy bezárják a mozit, tönkreteszik a Partfürdőt, lenullázzák a SZIN-t.

A DK bízik abban, hogy a jövőben a város igényeinek megfelelő kulturális, szabadidős programok lesznek, nem pedig a központi politikai akarat fog ebben is érvényesülni.

A pűrt felszólítja a Fidesz – KDNP – Jobbik városi nagykoalíciót, hogy a következő igazgató kiválasztásánál tegyék félre a pártpolitikai érdekeket, és ezúttal szakmai alapon történjen a városi cégvezető kiválasztása. Azt szeretnék, ha olyan személy irányítaná az Ifjúsági Házat, aki figyelembe veszi a valós kulturális igényeket, a közpénzeket valóban a köz javára fordítja és nem a haverokkal egymás zsebét, tömik tele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik