Belföld

Igazoltatási dömping Csongrád megyében

kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )
kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )

Szegeden, Kisteleken, a környező településeken és Csongrád megye déli határszakaszán tartott összehangolt, fokozott ellenőrzést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kisteleki Rendőrkapitányság

A rendőrök összesen 605 embert igazoltattak péntek este – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Elfogtak egy külföldi állampolgárt, aki ittasan vezette járművét és egy körözött férfit, akit a bíróság keresett. Intézkedtek a rendőrök két gyalogossal szemben, akik feltévedtek az autópályára, Kisteleken pedig egy férfihoz mentőt hívtak, aki magatehetetlenül feküdt az utcán. A mélységi ellenőrzések során a Szegedi Határrendészeti Kirendeltséggel együttműködve hat pakisztáni állampolgár került rendőrkézre Röszke külterületén, akik illegálisan léptek Magyarország területére. Az elmúlt 24 órában egyébként összesen 39 migránst állítottak elő a rendőrök Csongrád megye déli részén.

Az egyenruhások a társszervekkel, a Katasztrófavédelem és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen tucatnyi olyan kisebb vendéglátó-helyiséget ellenőriztek Szegeden, amelyekkel kapcsolatban a rendőrség már több lakossági panaszt kapott. Két helyet bezárattak, míg egy harmadikban több liternyi olyan égetett szeszt foglaltak le a pénzügyőrök, amelynek eredetével nem tudtak elszámolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik