Belföld

DK: Haág Zalán takarékoskodik az igazsággal

A Demokratikus Koalíció szerint amit Haág Zalán a rezsicsökkentésről állít az hazugság, az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos kijelentése pedig nem más, mint az Orbán-féle hazug kommunikáció ismételgetése.

A Demokratikus Koalíció nevetségesnek tartja Haág Zalán szegedi KDNP elnök nyilatkozatát:
„Az önkormányzati képviselő elmondta, hogy az első 48 óra tapasztalata az volt, hogy az emberek a szomszédos Fidesz-székházban szinte egymás kezébe adták a kilincset. „Húsvét után a város számos pontjára települnek ki aktivisták és gyűjtik a szignókat, hogy bebizonyíthassák a polgárok, hogy mindennapi életük fontos része lehet ez a kormányzati intézkedés, akik pedig támadják most az országot, azok a multinacionális cégek oldaláról érkező hangok, nem egyszer politikai köntös mögül”

A Demokratikus Koalíciól sajnálja, hogy a képviselő úr ismételten takarékoskodik az igazsággal. Amit a rezsicsökkentésről állít az hazugság, az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos kijelentése pedig nem más, mint az Orbán-féle hazug kommunikáció ismételgetése.

Örömmel tölt el a DK-t, hogy a fidesz is kimerészkedik végre az utcára, így végre ők is szembesülnek az emberek valós problémáival és azzal a ténnyel, hogy az elmúlt három év alatt hogyan tették tönkre az országot. A Demokratikus Koalíció azt gondolja, hogy az energiaszolgáltatók elleni „kuruckodás” nem vezet jóra, és  2014-től, az Orbán rezsim bukása után piac-és befektetőbarát környezetet kell majd teremteni -áll a a párt szerkesztőségünkhöz eljuttattott közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik