Belföld

Ő rabolt pénteken Szegeden – Videó!

A képen látható férfi rabolta ki pénteken reggel a szegedi Csap utcában lévő takarékszövetkezetet. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt nyomoz.

A mellékelt, biztonsági kamera által rögzített képeken látható férfi nyitás után lépett be a pénzintézetbe, ahol az egyik pénztárosra egy lőfegyvert (vagy annak utánzatát) fogott, majd pénzt követelt – tájékoztatta a Szeged24-et Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A dolgozók engedelmeskedtek a felszólításnak. A rabló miután megszerezte a zsákmányt, elmenekült. A támadásban senki sem sérült meg.

A rabló az elkövetéskor sötétkék színű melegítő felsőt viselt, ujjain fehér színű széles csíkokkal, amelyeken “Kappa” márkajelzés látható. Alsó ruházata sötétszínű melegítőnadrág, melynek szárának oldalán fehér színű csíkok és patentok láthatóak. Fején zöld színű, vászonhatású, simlis sapkát hordott.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható 35-40 év körüli, 165-170 cm magas, zömök testalkatú, rövid, szőkésbarna, tüsi hajú, kopaszodó férfit felismeri, hívja a rendőrség 107-es vagy 112-es segélyhívószámát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik