Belföld

Benyelik a havas költségeket a mobilszolgáltatók

A vodafonosok és a telenorosok már jelezhetik igényüket a jóváírásra.

Azoknak írják le telefonköltségeiket, akik a múlt hétvégén hóban rekedtek és ezzel összefüggésben használták mobiljukat.

A Vodafone online nyomtatványon várja az érintettek jelentkezését a honlapján, a telenorosok sms-ben igényelhetik a kompenzációt. A T-Mobile későbbre ígért tájékoztatást.

Vodafon

A március 14., déli 12 óra és március 17., déli 12 óra közti időszakban bajba jutottak belföldi hívásait és sms-eit írják jóvá a Vodafonnál.

A www.vodafone.hu/jovairas címen kell megadniuk, hol és mikor akadtak el. 24-én, vasárnap éjfélig lehet leadni az igénylést.

Előfizető ügyfélnek a következő számlájából vonják le az összeget, feltöltőkártyásoknak pedig  feltöltik a kompenzációt április 15-éig.

Telenor

Kérhetnek jóváírást a március 14-én, 15-én és 16-án hóban elakadtak, illetve az azoknak segítő ügyfelek, valamint azok, akik az áramkimaradások miatt akadozó mobilszolgáltatást tapasztaltak.

Az érintett telenorosoknak a 1747-es számra kell elküldeniük sms-ben, hogy “hóvihar” március 27-ig. Április 3-án kapnak tájékoztatást a kedvezmény pontos módjáról. Az sms elküldésével az ügyfelek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Telenor a cellainformációk és híváslisták alapján azonosítsa kérésük hátterét – teszik hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik