Belföld

Elmaradnak Győrben a szabadtéri rendezvények

A rendkívül kedvezőtlen időjárási előrejelzések miatt a Honvéd liget helyett a Richter teremben rendezik a városi ünnepséget. Az esti műsor és az útlezárás elmarad.

A legfrissebb időjárási előrejelzések rendkívül alacsony hőmérsékletet, viharos szelet, hófúvást prognosztizálnak a március 15-i városi ünnepség időpontjára. A győri önkormányzat megemlékezése természetesen nem marad el, de az ünneplők egészségének megóvása érdekében a programok az alábbiak szerint módosulnak:

A városi ünnepség az eredeti 10:00 órás kezdés helyett 10:30 órakor kezdődik a RICHTER TEREMBEN! Borkai Zsolt polgármester megemlékezése és az ünnepi műsor után a résztvevők a Honvéd ligeti emlékműhöz vonulnak, ahol a különböző
városi szervezetek koszorúznak.

A 11:00 órára a Szent István útra meghirdetett díszalegységi felvonulás ELMARAD! Az ünnepi Díszközgyűlés a korábban meghirdetett módon, 12:00 órakor kezdődik a Richter teremben.

A 18:00 órára meghirdetett Klapka Rockmusical ELMARAD! A programok módosulása miatt a korábban kihirdetett útlezárások sem történnek meg, ezért a buszok sem a terelőútvonalakon közlekednek!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a változtatásról az ünneplők biztonsága és a megemlékezések méltó módon történő lebonyolítása érdekében döntött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik