Belföld

Segítenek az szja-bevallásban

Bár május 21-e a személyijövedelemadó-bevallás határideje, a NAV munkatársai márciusban öt Csongrád megyei könyvtárban várják azokat, akik maguk nem boldogulnak a bevallással.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adóigazgatósága 2013-ban, Csongrád megye 5 könyvtárában működtet kihelyezett ügyfélszolgálatot – tudta meg a Szeged 24 a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságán. Azok az adózók, akik nem rendelkeznek internetes hozzáféréssel a szakemberek segítségével kitölthetik, ellenőrizhetik és le is adhatják bevallásukat. A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség lesz a helyszíneken ügyfélkapunyitásra, valamint segítséget nyújtanak az adóhivatal kollégái a bevallás elektronikus elküldésében is.

A kihelyezett ügyfélszolgálatok Szegeden a Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtárban, Hódmezővásárhelyen a Németh László Városi Könyvtárban, Makón a József AttilaVárosi Könyvtárban, Szentesen a Szentes Városi Könyvtárban és Csongrádon a Csongrádi Információs Központ Csemegi Károly Könyvtárban március 22-én, pénteken, 12.00-18.00 óráig és március 23-án, szombaton, 10.00-13.00 óráig fogadják az ügyfeleket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik