Belföld

Példaértékű együttműködés az Alsó-Duna-völgyében

A varázslatos Gemenci erdő, Baja csodálatos hangulata, és Szekszárd kultúrtörténeti aurája természetes egységet alkotva lépi át a régiós határokat.

A két nagyváros, valamint a településeket összekapcsoló, több megyét érintő, a Gemenc Zrt. által kezelt Gemenci erdő turisztikai kínálatát olyan összefogás keretében mutatják be, melynek lényege, hogy a három partner által biztosított programok, turisztikai szolgáltatások egymást kiegészítve jelennek meg, így színesebb kínálatot biztosíthatnak a térségbe érkező turistáknak.

Az idei teljes kínálatot az „Utazás” kiállítás „A” pavilon 311E standjánál mutatják be a szervezők. A közösen összeállított színes prospektusokon kívül szakemberek állnak a nagyközönség rendelkezésére, hogy személyesen is információkat nyújtsanak az érdeklődőknek.

Élményszerű programokban sem lesz hiány, hiszen a Gemenc Zrt. szombaton egy bűvésszel teremt varázslatos hangulatot, Baja a semmivel össze nem téveszthető halászlevével, Szekszárd pedig borkóstolóival (csütörtök-péntek) és a 2011-ben, 2012-ben az Év Baristájának választott Tóth Sándor által készített kávékülönlegességekkel (csütörtök) örvendezteti meg a kiállításon az utazni vágyókat. A standon az információs kiadványokon kívül bemutatják a közösen készített rövidfilmet is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik