Belföld

A Jobbik Keresztúrit indítaná az országgyűlési választásokon

A Szeged24 úgy értesült, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keresztúri Farkas Csabát indítaná a 2014-es parlamenti választásokon.

A Szeged24 megbízható jobboldali forrásokból úgy értesült, hogy a Jobbik már kijelölte azokat a a megyei politikusait, akiket jelöltként kíván indítani a 2014-es választásokon. Keresztúri Farkas Csaba a Szeged24 érdeklődésére cáfolta, hogy őt és még két megyei párttársát, a Jobbik Magyarországért Mozgalom indítani akarja a 2014-es parlamenti választáson egyéni képviselőjelöltként. A politikusról köztudott, hogy első fokon négy hónap, egy évre felfüggesztett börtönbütetést kapott társtettesként, nyilvános rendezvényen, folytatólagosan elkövetett garázdaság miatt.

Keresztúri elmondta: ilyen felkérés nem érkezett, miután a párt helyi és országos vezetése ezzel a kérdéssel csak a nyáron foglalkozik. Elmondása szerint még az időpontja sincs meg, hogy mikor állítanak jelölteket a területi listákon. A Szeged24-nek arra a kérdésére, hogy egy felkérés esetén vállalná-e a jelőltséget azt válaszolta: “Még nem foglalkozik a párt azzal, kik legyenek a jelötjei, így nem aktuális a kérdés.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik