Belföld

10 fokban is fázni fogunk

hideg(430x286)(1).jpg (hideg, )
hideg(430x286)(1).jpg (hideg, )

Szerdától 10 fok is lehet délutánonként, de a meteonline szerint nem fogjuk tavasziasnak érezni az időt. Vasárnaptól ráadásul egyre többfelé lesz csapadék is.

Kedd

Általában erősen felhős vagy borult, párás időre számíthatunk. A késő délutáni óráktól elsősorban északon fordulhat elő kisebb csapadék: az Északi-középhegységben és Tiszántúl északi részén hó, másutt eső valószínű.1-2 centi hó hullhat, de Budapesten erre hómunkásokat is felvesznek.

Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délnyugati szél.

Éjszaka általában -2, -7 fok valószínű, havas helyeken ennél több fokkal is hidegebb lehet. napközben -1, +4 fok várható.

Szerda

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de napközben helyenként átmenetileg felszakadhat a felhőzet. Kezdetben több helyen, majd keleten valószínű eső. A nyugati szél néhol megerősödik.

Éjjel -2, +3, napközben 3- 10 fok valószínű.

Csütörtök

Az ország nagy részén több órára kisüt a nap, néhol lehet záporeső. Az északnyugati szél többfelé erős, néhol viharos lesz.

A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között alakul.

Péntek

Változóan felhős lesz az ég, estefelé növekszik meg erősen a felhőzet. Néhol lehet gyenge eső. A nyugati szél északon időnként megerősödik.

Éjszaka -3, +2, délután 5, 10 fok várható.

Szombat

Mindenütt megvastagszik a felhőzet, egyre többfelé várható eső. A déli szél helyenként megerősödik.

A hőmérséklet éjszaka -2, +3, napközben 5 és 10 fok között alakul.

Vasárnap

Többnyire erősen felhős lesz az ég, kezdetben több helyen, majd keleten várható eső, néhol már havas eső, a hegyekben hó is lehet. Az északnyugati szél viharossá fokozódik.

A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 8 fok között alakul.

Fázni fogunk

Bizonyos körülményeknél teljesen másképp érezzük az időjárás alakulását, mint amit a meteorológiai műszerek mérnek. A meteonline komfortindexe szerint nem fogjuk élvezni a tavaszias hőmérsékletet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik