Belföld

Mélyszegénységben élő családok farsangi bálja

A Kodolányi János Főiskola főépületének éttermében megvalósuló programra csaknem 150 család kapott meghívást.

Mélyszegénységben élő családoknak szervez farsangi bált február 1-jén a Szegényeket Támogató Alapítvány, valamint az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület. A Kodolányi János Főiskola főépületének éttermében megvalósuló programra csaknem 150 család kapott meghívást.

A családok 15.30 órától érkezhetnek, ekkor kezdődik a regisztráció, majd 16.00 órától különféle színes programok szórakoztatják a vendégeket. Fellépnek Varga László és Czédulás Felícia táncdalénekesek, a meghívott családok gyermekeinek jelmezversenyt szerveznek és lufihajtogató művész is szórakoztatja őket. Az est vendégei csekély összegért tombolát vásárolhatnak, a megnyerhető ajándékok között pedig olyan, cégek felajánlásaiból származó, értékes tárgyak lesznek, melyeket a családok önerőből nem tudnának megvásárolni. A vacsora 18.00 órakor kezdődik, melynek végén a rászoruló családok tartós élelmiszert tartalmazó ajándékcsomagot kapnak.

A program fővédnöke Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere, védnöke és támogatója Dienesné Fluck Györgyi szociális tanácsnok, védnöke pedig Kincses Zsolt Dávid, a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztályának főosztályvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik