Belföld

Pénteken és szombaton lesz az Educatio szakkiállítás

Több mint száz kiállító, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények várják az érdeklődőket.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 13. alkalommal rendezi meg a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjét.

Az ingyenesen látogatható börzén a felvételizők egy időben, egy helyen találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel és jelenlegi hallgatóival, akiktől megtudhatják a legfrissebb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, érdeklődhetnek a felvételi lehetőségekről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.

A felvételizők a hazai egyetemek mellett több tucat külföldi oktatási intézmény továbbtanulási lehetőségeivel is megismerkedhetnek, valamint felnőtt- és szakképző iskolák ajánlataival, pályázatokkal, továbbá a felsőoktatáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, termékekkel, érdekes kísérletekkel és újdonságokkal is – olvasható a rendezvény tájékoztatójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik