Belföld

Ezüst hétvége a múzeumban!

Jó programnak ígérkezikszombat délelőttre Trogmayer Ottó Régészeti furcsaságok, csacskaságok, marhaságok című könyvének a bemutatója.

Szombat délelőtt 11-kor Tandi Lajos beszélget a szerzővel a Móra Ferenc Múzeum Megmentett örökségünk című régészeti kiállításában. Az intézmény egykori igazgatójának Régészeti furcsaságok, csacskaságok, marhaságok című könyve igazi csemegének ígérkezik.

Szombat délután 2-5-ig a Várban várják a gyerekeket, családokat karácsonyi játszóházban, és ezen a hétvégén zárja kapuit a Munkácsy-kiállítás, és vele a múzeum is a január 22-i nyitásig.

A Móra Ferenc Múzeum most egy utolsó lehetőséggel várja mindazokat, akik el szeretnének búcsúzni Munkácsy alkotásaitól: azokat az érdeklődőket, akik már látták a képeket, de még egyszer eljönnének; és azokat is, akik a múlt heti időjárás miatt nem tudtak élni az akciós jegyárral. Ezért az ezüsthétvégén, december 15-én és 16-án ismét 168 forintért tekintheti meg bárki a tárlatot az alkotó születésének 168. évfordulója alkalmából.

A Munkácsy-kiállítás szombaton és vasárnap is 10 és 18 óra között várja a búcsúzni vágyókat a Móra-múzeumban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik